Hele fem unge BI'ere til Top 12

Hele fem unge BI'ere til Top 12

BI bordtennis har de seneste år markeret sig mere og mere som en af Danmarks førende klubber, når det handler om at frembringe stærke ungdomsspillere. Dette års Top 12 kan kaldes en foreløbig kulmination. Hele fem unge BI’ere havde kvalificeret sig til stævnet, hvor Danmarks absolutte bedste unge bordtennisspillere mødtes.

"Ingen af BI’erne kom på podiet. Det må være et fremtidigt mål. Men at have fem spillere med blandt den absolutte elite i fire forskellige rækker, viser, at vi i Brønderslev har et bordtennismiljø, der giver muligheder for at udvikle sit talent. Det er vi selvfølgelig stolte af", siger Thomas Krog, formand for BI bordtennis.

Bedste BI’er i weekenden blev Anna Ansø, der kæmpede sig til en 5. plads i det skrappe selskab. Jacob Laursen blev nummer 7. De tre øvrige deltagere Amalie Nørgaard, Agnete Kranker og Bjarke Krog har det til fælles, at de kan spille i samme række igen til næste år.

"Vi har andre spillere, end de fem, som står på spring til at kvalificere sig til næste år. Det er kun indsatsen i træningslokalet, der sætter begrænsningen. Vi er stolte af at have så mange dygtige spillere, men det kræver også nogle omkostninger. For at give spillerne de optimale vilkår havde vi i weekenden hele tre dygtige trænere med til Brøndby, hvor de overnattede fra fredag til søndag. Jan Philipsen, Per Christensen og Frederik Lund Kjeldsen yder både til hverdag og i weekender som denne et enestående stykke engageret arbejde med vores unge spillere.

I bestyrelsen arbejder vi benhårdt på at skaffe økonomi, der gør det muligt at fortsætte med de fantastiske rammer vi har i denne sæson. Men først og fremmest glæder vi os over den øjeblikkelige succes og, at Brønderslev for alvor igen er kommet på bordtennisspillernes Danmarkskort", slutter Thomas Krog.

Nyt fra DBTU

2. oktober 2021