Formandens Beretning 2019

Beretning 2019 for BI-Bordtennis

Maj 2020

Denne beretning er skrevet her i slutningen af COVID-19 perioden og hvor Danmark igen er ved at åbne. Dog har indendørssport endnu ikke fået lov, men det har BI-Bordtennis gjort noget ved og været innovative og har oprettet udendørs Bordtennis. Vi har nemlig flyttet vores borde ud i BI-Centrets Atriumgård hvor vi har kunnet genoprette spillet – helt i tråd med sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Ellers har vores anstrengelser med at få synliggjort, at vi er og vil fremstå som en bredde-klub. En klub med mere spredt aktivitet i form af alder, professionalisme og spillet som en alle mands sport, med plads til sport, hygge og leg.

Succesen fra 2018 har vi gentaget vores Introkursus for 60+ borgere i Brønderslev. Dette i samarbejde med Bevæg dig for livet. Endnu engang har det været god tilslutning. Ligeledes har klubben kunnet opstille et hold, så vores 60+ har kunnet deltage i turneringer og kampe i Jylland. Det har været en sjov og god oplevelse for spillerne, men særdeles også for klubben.

Ser vi på vores ungdomsafdeling har også her været fremgang. Vi har igen i år deltaget i Skole-Ol hvor der har været stor opbakning fra skoler, lærer, forældre og venner af klubben. Vi har haft æren af at have klasser fra Brønderslev Gymnasium inde i huset og til at udfordre sporten.

I dag har vi en stor ungdomsafdeling som vi vil komme til at bygge mere på.

2019 var også året for vores store jubilæum. Dagen for vores 75års jubilæum var en fantastisk dag. Vi havde en forrygende reception, med mange gæster fra hele landet, en række flotte taler og fantastiske gaver fra firmaer, vores sponsorer og ikke mindst venner af klubben. Det er så utrolig godt at se jer alle sammen og det varmer at se gamle spillere lægge vejen forbi. Minder fra klubbens mange år på toppen af Dansk bordtennis blev flittigt opfrisket og delt til stor glæde for alle gæster. Der blev taget foto af gulddrengene og enkelte ungdomsspillere blev udfordret ved bordet. Der er også blevet lavet et flot hæfte omkring klubbens historie op igennem årene.

En god dag som vi alle kan være stolte af. Super tak for opbakningen blandt arrangører og besøgende.

Sportslige resultater:

Vi skal ikke glemme de sportslige resultater som 2019 har budt på. Vores 1 div. hold rykkede desværre ned, blandt andet på grund af sygdom. De fik ellers hjælp fra klubbens mange breddespillere, men desværre ikke nok til at fortsætte i 1.div. Vi er nu klar med et stærkt hold i 2. division, som vi er meget fortrøstningsfulde over.

Vores Serie 1 drenge viste derimod tænder da de lå som nu. 1 med hele 3 points fra nr 2 da der kun var 3 rækker tilbage. Så ramte Coronaén Danmark, derfor blev vi automatisk kåret som vinder og

fortsætter i serie 1. og samtidig automatisk kvalificeret til Jyskmesterskab (Som desværre ikke blev

afholdt)

Vores Serie 3 og 4 spillede lå i samme række, på grund af manglende holdtilmeldinger i Jylland. Her endte holdende som nr. 3 og 5, godt kæmpet for de mange nye spillere.

I vores Ungdomsafdeling endte de 2 Drenge- og juniorhold, som også havde mange nye spillere med en flot placering i midten af deres rækken.

Individuelt træk mange af vores ungdomsspillere flotte præmier i forskellige metaller, med hjem til klubben. Godt gået alle.

Nu er vi klar til endnu en sæson med masser af nye spillere og spændende udfordringer som nok skal få spillere og tilskuer op af stolen.

Økonomi:

Vi kan i år fremlægge et rigtigt flot regnskab. Vores strategi for klubben har vist sig at holde kurs.

Året startede endnu engang med fokus og styring af vores udgifter og fokus på indtjening.

Vi har været godt hjulpet af flotte resultater på vores indtægtsgivende arrangementer såsom vores Påskebal og Marked. Ligeledes har vores jubilæum været med til at give os et flot overskud. Vores kontingentindtægter er opadgående og vi har fået positive meldinger fra forskellige fonde. Alt sammen med til at give klubben rum.

Så ramte COVID-19 Danmark og vi kan kun spå om fremtiden. Regnskab og budget er godkendt før vi har kunnet udregne den endelige konsekvenserne. Vi ved at en del indtægter ikke vil komme til klubben, men vi har søgt foreningspuljer om støtte til tabt indtjening. Vi er sikre på at vores mange trofaste medlemmer fortsætter og vores fremadrettet strategi vil få flere til klubben.

Fremtiden:

75 år med BI-Bordtennis i Brønderslev er rigtig mange år. Vi fortsætter, så trods de seneste mange ugers nedlukning og ingen aktivitet på centret, har vi stadigvæk stor tiltro til et godt og positivt sportslig år. Som tidligere nævnt har bestyrelsen allerede startet op med udendørs bordtennis og her var tilmeldingen stor og med en fantastisk opbakning. Vi i bestyrelsen har en god fornemmelse for at vi kommer stærkt tilbage. Bestyrelsen har allieret sig med en ekstra træner som skal styrke vores ungdomsafdeling og derved give plads til differenceret træning, så der bliver plads til alle niveauer.

Vi fortsætter også vores fokus på vores 60+, hvor der vil blive oprettet kurser i bl.a. serv tag og giv.

Bestyrelsen har ideerne og den foreløbige plan til det kommende år, hvor vi får brug for din hjælp. Det er ekstremt vigtigt at du giver bestyrelsen en hjælpende hånd, selv de mindste opgaver kan blive en kæmpe hjælp. Så meld dig til vore hjælper team allerede nu.

Kæmpe tak:

Klubben har i år fået æren af at uddele Den største anerkendelse i Bordtennisverdenen, nemlig ”GULDNÅLEN” fra BTDK og den skal selvfølgelig gå til vores alles stjerne og mangeårige medlem af BI-Bordtennis Hugo Sørensen. Et stort tillykke og meget velfortjent ære til dig Hugo og hermed en kæmpe tak for dine råd og hjælp til klubben og ikke mindst hjælp til bestyrelsen.

Ligeledes skal en tak lyde til alle jer som har været en del af klubben det forgangene år. Uden jeres hjælp har vi ikke kommet så langt som vi er. Vi har fået gennemført mange af de ønsker og tiltag vi i bestyrelsen havde planlagt. En kæmpe tak til min bestyrelse og hjælperne heromkring. I gør en forskel.

Vi får også brug for jer alle i den kommende tid.

Formand

Frank Dolberg

Årets Generalforsamling

BI-Bordtennis afholder sin årlige Generalforsamling Torsdag d. 18.Juni kl 19:00 i Klubbens lokaler på BI-Centret Agdrupvej.

BESTYRELSEN har brug for DIN hjælp.

Sammen bliver vi stærkere

Mød op og giv din stemme og mening til kende.

Dagsorden er ifølge Brønderslev Idrætsforenings love.

1) Valg af dirigent

2) Formandens beretning

3) Kassererens fremlæggelse af det reviderede regnskab og budget til godkendelse

4) Indkomne forslag

5) Valg af formand til bestyrelsen (2 år)/Valg af kasserer til bestyrelsen (1 år)

6) Valg af medlemmer til bestyrelsen

7) Valg af suppleanter (1 år)

8) Valg af revisor (2 år)

9) Valg af revisorsuppleant (1 år)

10) Eventuelt

Påskebal i Den Runde Pavillon

Pskebal i Den Runde

Kan du huske BI-Bordtennis afholdt Reunion festen i 2019  -  Onsdagen før påske i den Runde Pavillon? Hvor der blev spillet op til vild dans med DJ-Musik som i de glade 90ére.

Det var en brag af fest som vi selvfølgelig gentager – Kom til Påskebal i Den Runde Pavillon Onsdag d. 8 April lige før påske.

For kun en flad 50ér kan du kommer med, men skynd dig, vi har begrænser biletter - Køb billetten i Bog og Ide eller på mobilpay 858500 med oplysning med navn.

Formandens beretning 2018

Beretning 2018 for BI-Bordtennis

Jeg har nu været formand for BI-Bordtennis i et år. Tiden er gået utroligt stærkt, men alligevel har vi i bestyrelsen formået at få en del aktiviteter igangsat for at fremme Bordtennissporten i Brønderslev.

BI-Bordtennis vil fremstå mere som en breddeklub og det har vi arbejdet meget fokuseret på for at fremhæve.

Så udover vores spillere i STIGA-divisionen, som har spillet i en af Danmarks sværeste turneringer, har bestyrelsen også fokuseret en del i vores 60+ borgere i Brønderslev. Således har vi oprettet et 4dages introduktionskursus til netop denne målgruppe. Her har spillerne kunnet lære sporten, genopfrisk sporten og samtidig været en del af et godt fællesskab. Det er en kæmpe succes og et punkt vi fortsat vil udvikle og fokusere på.

I børnehøjde har BI-Bordtennis været den absolut første klub i Danmark som har gennemført Skole-OL i Bordtennis under kyndig instruks fra DBTU. I første bølge har vi afholdt Skole-OL for 4 og 5klasser i en af Brønderslev kommunes skoler, her har begejstring og succes fra start været nøgleordene. Det har betydet at vi igen har fået kickstartet sporten igen ude ved bordene i mange af vores fritidsordninger og Skole-OL har været direkte årsag til flere unge medlemmer i BI-Bordtennis. Vi fortsætter konceptet i den nye sæson.

Sportslige Resultater:

BI-Bordtennis har en fast skare af dygtige spiller i alle aldre.

Vores førstehold herre i STIGA-divisionen sluttede desværre efter en hård sæson i bunden af divisionen, det betyder at de nu rykket ned i 1.Division. Spillerne kæmpede hele vejen og bevarede glæden og overskuddet til sidste boldt var sendt afsted.

Et lidt andet billede tegnede sig i 1. Division Ungdom piger, her blev vores hold af 4 piger nemlig Danmarksmestre Ungdom, for første gang nogensinde i BI-Bordtennis´s historie, nok også det første ungdomshold i Brønderslev Kommune, som kan bryste sig med titlen som Danmarksmestre.

Efter en velfortjent sommerferie startede pigerne op i 1.Divisions Senior. Her fik pigerne travlt og store udfordringer, da holdet fra start var ramt af sygdom og skade, så de gik sæsonen i møde med undertal af spillere. Trods hård start, valgte det lille hold at fortsætte og gennemføre alle kampe og fik dermed en masse træning og erfaring i den svære division, pigerne gav god modstand og vandt også gode sæt, men endte som forventet, men en flot placering i bunden af divisionen.

På ungdomssiden havde BI tilmeldt 2 hold, som også her viste stor styrke, da Drenge1 sikrede sig en 1.Plads med Guld om halsen. Drenge2 sikrede sig ligeledes metal, da de kunne hænge Bronze om halsen i deres række.

For seniorerne havde vi tilmeldt 1 hold i Serie 1, også de kunne sikre sig en plads på toppen af podiet, nemlig en flot 2. plads i deres række.

BI-Bordtennis kan ligeledes være super stolt af at vi havde hele 3 spillere med i den prestigefyldte Top12 for Ungdom – det er altså de 12 bedste ungdomsspillere (Dreng/pige) i Danmark.

BI-Bordtennis er også mega stolte over at vi samtidig kunne præstere at have hele 5 spillere med i det jyske Top8, hvor der blev vundet medaljer både af piger og drenge.

På det lokale plan og til lokale stævner, har vores spillerne igen vist styrke. Stort set alle af klubbens ungdomsspillere har fået metal med hjem, både guld, sølv og Bronze. Succes fortsætter for til det store JyskeMesterskab, som traditionen tro er et af klubbens helt store fælles arrangement, kunne BI´s spillere nemlig stolt hænge over 20 medaljer omkring halsen.

Alt i alt et godt sportslig år for BI-Bordtennis.

Økonomi:

At have 2 hold på divisionsplan er ikke billigt. Vi har forsøgt at begrænse udgifterne og har måttet skære i trænerstaben for at kunne komme ud med et acceptabelt resultat. Vi har kun brugt de økonomiske ressourcer som har været absolut nødvendige for at kunne opretholde en succesfuld klub med mange medlemmer. De indtægtsgivende arrangementer, som klubben har haft gennem året (Brønderslev Marked, Reunion, Skole-OL mv) har alle været med til at bidrage positivt til årets resultat. Vi har hermed formået at sikre et noget mindre underskud en budgetteret.

Nu er vi så småt i gang med ny sæson, som det fremgår af budgettet, så har bestyrelsen budgetteret med et rimeligt stort underskud, det skyldes hovedsagelig de manglende indtægter fra udlodningsmidlerne, men også det faktum at vi kan påregne store udgifter ifb. med vores situation med 1. holdet.

Lokaler:

Lys- og lydforhold er helt i top. Vi har kæmpet lidt med at styre temperaturen i lokalerne, men den er vist så småt på plads nu. Ellers har vi fået sponseret nye gardiner i vores lokaler, hvilket var meget tiltrængt og en nødvendighed for at kunne huse hjemmekampene i STIGA-divisionen.

De kommende års udfordringer er mest omkring gulvene i vores 2 haller. Belægningen er meget glat og slidt, farven er ikke den korrekte efter nye standarder, så derfor vil det være en kommende opgave at få set på de muligheder vi har for nyt gulv. Vores øvrige materialer er i fin form, vi kunne dog godt bruge 3-4 nye borde som skal øremærkes til brug til vores divisionskampe.

Fremad:

BI-Bordtennis er en stolt klub, som gennem 75år har brændt vores navn fast i alle klubber i Danmark. Vi har kørt på kryds og tværs af landet og vundet store titler og vist omverdenen hvor Brønderslev ligger. Det vil vi fortsætte med at vise. Vi vil derfor fejre at BI-Bordtennis har 75års jubilæum her i 2019. Vi melder hermed ud at 9. november 2019 holder vi vores jubilæum. Husk allerede nu at reservere datoen.

Stor Tak:

Alle vores ideer, initiativer og succeser vil ikke kunne lade sig gøre, hvis ikke vi havde så trofaste sponsorer, lokale kræfter, forældre, spillere, effektiv bestyrelse og frivillige i klubben. Så stor tak til alle jer for jeres støtte og hjælpende hånd, den er meget værdsat.

BI-Bordtennis vil fortsat kæmpe for at udvikle bordtennissporten blandt børn, unge og ældre i Brønderslev kommune. Kunne du også tænke dig at være en del af en dejlig klub!?

God Sommer

Frank Dolberg

Formand BI-Bordtennis

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamling for BI-Bordtennis

Søndag den 28. april 2019 kl. 10.00 på BI-centeret

1) Valg af dirigent

          Kai Ove Bendixen modtog valg

2) Formandens beretning

Blev oplæst og godkendt. Kan læses på vores hjemmeside

 

3) Kassererens fremlæggelse af det reviderede regnskab 2018 og budget 2019 til godkendelse

                Regnskab og budget blev gennemgået og godkendt

 

4) Indkomne forslag

                      Ingen indkomne forslag

 

5) Valg kasserer til bestyrelsen (2år)

Janne Nørgaard har valgt at stoppe – bestyrelsen foreslår Per Dahl Sørensen

Per Dahl modtog valget

6) Valg medlem til bestyrelsen (2år)

Nils Brinks-Larsen har valgt at stoppe – bestyrelsen foreslår Martin Kristensen

                      Martin Kristensen modtog valget

7) Valg af suppleanter (1 år)

Per Dahl Sørensen har valgt at stoppe – bestyrelsen foreslår Janne Nørgaard

Kai Jarl Nielsen ønsker genvalg

                      Janne Nørgaard og Kai Jarl modtog genvalg.

8) Valg af revisor (2 år)

Malene Lagergaard – villig til genvalg

          Malene Ladegaard modtog valget.

9) Valg af revisorsuppleant (1 år)

Hugo Sørensen – villig til genvalg

          Hugo Sørensen modtog valget

10) Eventuelt

Bestyrelsen spurgte generalforsamlingen hvad holdningen var ved de fremmødte, i forhold til om 1. divisionsholdet skal bevares eller ej.

Der blev snakket om både fordele og ulemper

-          Set i forhold til budgettet kunne det være en fordel at fjerne 1 holdet så et underskud kunne formindskes.

-          Der har været et divisionshold i BI-regi i mange år, synd hvis ikke kan bevares.

-          Ingen opbakning fra byen omkring 1 holdet – ingen tilskuer til hjemme kampe.

-          Skal der i stedet fokuseres på at skaffe nye medlemmer og bygge op forfra

-          Sponsorerne har signet op til at vi har et 1 hold.

Alt i alt en masse ting for bestyrelsen at tage med i overvejelserne

Trænersituationen og stævner

Der blev spurgt omkring trænersituationen hvorfor de ikke er mere tilstede ved stævner og holdturneringer og hvorfor de ikke var repræsenteret her på Generalforsamlingen?. Forældre ønsker at der kommer mere opbakning fra trænerne til stævner. Bestyrelsen kunne fortælle at der fra næste sæson er fokus på dette og at der altid vil være en træner med som vil have fokus på alle spillere.

Forældre har sagt at det er svært og uoverskueligt at tilmelde børn til stævner. Kan bestyrelsen evt finde en måde hvorpå dette kan gøres nemmere. Er det ikke oplagt at trænerne tog en snak med spilleren og opfordrede dem til at deltage i div. stævner og gav dem en seddel med hjem så forældrene kunne planlægge. Hvorfor bruges FB ikke mere end det gør til at udbrede budskabet omkring stævner.

Trivslen

Der var ønske om mere daglig summen i klubben og at der fx var 1.holds spillere som kom forbi til træningsaftenerne og viste sig. Der er mange medlemmer som ikke ved vi har et 1.hold og de ved ikke hvem de er. GF mente at det kunne man godt sætte som et krav at spillerne kom forbi enkelte aftener og vise de unge spillere at der var noget at stræbe efter.

Der blev også snakket omkring forældre involvering, bestyrelsen ville rigtig gerne have flere forældre involveret i den daglige trivsel, vi mangler forældre til mange praktiske ting, som at stå for vores klubturer og tilmeldinger, køb af frugt til stævner mv. Vi opfordrer forældrene til at vise interesse – Tak.

Vi ved at forældrene har en travl hverdag, men vi opfordrer alligevel til at investere lidt tid i sine børns og klubs fremtid. Når vi er ude sammen, så er det altid vildt hyggeligt blandt forældrene, træner, bestyrelsen samt spillere.

Referent: Rikke Cramer/Frank Dolberg

Reunion Fest med DJ-Musik fra 1990érne

Tusinde Tak for opbakningen til årets Bordtennis fest. Vi ses næste år d. 8 April 2020

Genoplev DJ-musikken fra 90erne

Husker I festen i 3 etager, med de små hyggekroge hvor de varme kys fra kæresten!, måske kæresten! eller bare en sød pige/fyr! blev delt.?

Husker I de friske DJ-som spillede natten ung.? 
Husker I duften og atmosfæren og hvor svært det var at komme ind og hvordan man stod i kø udenfor?

Nu er chancen for at genoplive de glade 90érne, som dengang på Brunders.
Kom med og få svunget  træbenet og få smurt stemmebåndet, når vi alle danser og skråler med på musikken.
Så støt BI-Bordtennis og deltag i årets REUINON fest i Den Runde Pavillon.
Betaler med Mobilpay så skriv dit fulde navn :-)
Vi glæder os vildt meget til at se jer og genopleve 90érne

19 Medaljer i årets JM høst

Bordtennisklubben i Brønderslev sikrede 19 medaljer til årets Jyske Mesterskaber.
Spillere fra Brønderslev Bordtennis klub viste stor styrke og kampgejst da de i weekendens Jyske Mesterskaber, sikrede sig et hav af velfortjente medaljer af alle 3 metaller.
Helt nøjagtigt havde de stærke spillere 19 medaljer med hjem i baggagen som de stolt kan vise frem.
Vi er stolte i klubben at kunne fortælle at hele paletten af spillere både pige/dreng - dame/herre og i alle aldre og med forskellige styrker, var med på sejrs skamlen.
Vi er stolte over at klubben er en bredde klub, som kan stille med så stærkt et hold, der gang på gang viser talenterne frem.
Når du nu sidder og læser om spillerne og klubbens succes og har fået lyst til at være en del af os, så kontakt os gerne. Vi har forskellige hold og træner forskellige aftener. Så om du er 60+ eller Junior, så er der altid plads til dig.
Se mere på www.bi-bordtennis.dk

Underkategorier

Side 1 ud af 2

Nyt fra DBTU

2. oktober 2021