Reunion Fest med DJ-Musik fra 1990érne

Genoplev DJ-musikken fra 90erne

Husker I festen i 3 etager, med de små hyggekroge hvor de varme kys fra kæresten!, måske kæresten! eller bare en sød pige/fyr! blev delt.?

Husker I de friske DJ-som spillede natten ung.? 
 
Husker I duften og atmosfæren og hvor svært det var at komme ind og hvordan man stod i kø udenfor?

 

Nu er chancen for at genoplive de glade 90érne, som dengang på Brunders.
Kom med og få svunget  træbenet og få smurt stemmebåndet, når vi alle danser og skråler med på musikken.
Så støt BI-Bordtennis og deltag i årets REUINON fest i Den Runde Pavillon.
Betaler med Mobilpay så skriv dit fulde navn :-)
 
Vi glæder os vildt meget til at se jer og genopleve 90érne

19 Medaljer i årets JM høst

Bordtennisklubben i Brønderslev sikrede 19 medaljer til årets Jyske Mesterskaber.
Spillere fra Brønderslev Bordtennis klub viste stor styrke og kampgejst da de i weekendens Jyske Mesterskaber, sikrede sig et hav af velfortjente medaljer af alle 3 metaller.
Helt nøjagtigt havde de stærke spillere 19 medaljer med hjem i baggagen som de stolt kan vise frem.
Vi er stolte i klubben at kunne fortælle at hele paletten af spillere både pige/dreng - dame/herre og i alle aldre og med forskellige styrker, var med på sejrs skamlen.
Vi er stolte over at klubben er en bredde klub, som kan stille med så stærkt et hold, der gang på gang viser talenterne frem.
Når du nu sidder og læser om spillerne og klubbens succes og har fået lyst til at være en del af os, så kontakt os gerne. Vi har forskellige hold og træner forskellige aftener. Så om du er 60+ eller Junior, så er der altid plads til dig.
Se mere på www.bi-bordtennis.dk

Bordtennis for ældre 60+

Seniorer i Brønderslev skal svinge battet

        

Nu får lokale seniorer mulighed for at holde både krop og sind i form ved at spille bordtennis.

BRØNDERSLEV: Fremover tilbyder Brønderslev bordtennis til alle lokale seniorer, uanset niveau og tidligere erfaringer med idrætten. Træningen er tilrettelagt og tilpasset +60’ernes dagsrytme og livsstil, og sikrer plads til hyggeligt samvær og fællesskab før, under og efter træningen med bold og bat.

Bordtennis sætter ikke bare konditionen på prøve, men påvirker og styrker også mange steder i hjernen. Der er med andre ord masser af fordele ved at spille bordtennis.

- Du træner reaktionsevne, balance og styrker musklerne. Bordtennis er derfor en velegnet mulighed for at få motioneret både fysikken og det mentale, når man har passeret de 60 år, og kroppen måske ikke længere kan holde til de mere fysisk betonede idrætter, udtaler Gert Jørgensen fra BAT60+, som er en indsats fra DGI Bordtennis og Dansk Bordtennis Union.

Flere seniorer skal lokkes til

I uge 37 afholder BAT60+ åbent hus-arrangementer over klubber i hele landet med formål om at præsentere bordtennis for seniorer, så flere kan komme i gang med at spille. Lokalt finder det sted onsdag den 12. september kl. 17.00-20.00 i Brønderslev Bordtennis, BI-centeret, Gl. Agdrupvej 17-23.

- Alle kan være med på tværs af form og ambitioner, da spillet varieres i tempo og intensitet efter lyst og behov. Der bliver taget godt imod nye spillere, så lysten til at komme igen er stærk, fortæller Gert Jørgensen.

Vilde med at svinge battet

Væksten blandt bordtennisspillere over 60 år i Danmark lyder på 40 procent fra 2015 til 2017, og tendensen forventes at fortsætte i de kommende år.

- Bordtennis er en fantastisk idræt, hvis man vil genoptræne muskler, balance og kondition på en nænsom måde. Der er ingen kropskontakt eller stor fysisk belastning. Det betyder imidlertid ikke, at man ikke stadig får masser af sved på panden, påpeger Gert Jørgensen.

Bordtennis opstart 13. August

 

Nu starter bordtennis op på ny sæson

Mød op Mandag d. 13. August kl 17:00 til 18:30.

Her vil glade og motiverede trænere tage imod børn og unge som allerede spiller bordtennis eller gerne vil prøve kræfter med verdens hurtigste sport.

Er du ny spiller og kunne du tænke dig at prøve kræfter med bordtennis så mød op mandag i sportstøj og medbring indesko, BI Bordtennis har bat og bolde som du kan låne.

Er du senior og gerne vil spille så starter vi op Mandag d. 10 September kl 19:00

Kom og oplev et fed sport og et godt fællesskab.

Underholdende bordtennis i topklasse

 

Underholdende bordtennis i topklasse

Det blev præcis det spændende og velspillede opgør de mange tilskuere havde håbet på, da Brønderslevs bordtennisherrer i weekenden spillede mod Roskilde i et sandt topbrag i 1. division.

Som håbet stillede Roskilde blandt andet med den tidligere europamester og OL-medaljevinder Finn Tugwell på holdet. Han lagde ud med at slå Brønderslevs polske træner Adam Duch 3-1 i en tæt og velspillet kamp. Samtidig overraskede Peter Bruhn ved at slå Roskildes lettiske spiller. Og så var det tætte opgør virkelig i gang. Tugwell slog også Jakub Dorocinski, der til gengæld vandt sin anden kamp. Adam tabte sin anden kamp med 14-16 i femte sæt, mens unge Bjarke Krog vandt begge sine kampe 3-1. Dermed var Brønderslev foran 4-3 og sikret mindst ét point inden Peter Bruhn spillede sidste kamp. Karakteristisk for hele holdkampen blev det også en medrivende forestilling, hvor Bruhn overlevede 3 matchbolde, inden han tabte sidste sæt 15-17.

”4-4 mod Roskilde er et fremragende resultat. Men lige nu, synes jeg, at det er endnu federe, at vi har et hold, der kan give tilskuerne sådan en oplevelse. Der var fremragende dueller, der blev virkelig fightet og spændingen var intens”, fortæller formand for BI bordtennis, Thomas Krog.

Brønderslev-herrernes anden kamp var mod Virum, der blev besejret sikkert 5-1. Dermed fører holdet højst overraskende rækken med kun fire kampe igen af sæsonen.

”Det er jo vildt flot. Spillerne har hele sæsonen præsteret over evne. Det er vi selvfølgelig stolte over. Men succesen har også den lidt absurde bagside, at vi frygter en oprykning. Vi har lige haft en fantastisk kamp mod Roskildes 2. hold. Det er meningsløst at sætte vores spillere op mod Michael Maze og co i den bedste række. Det vil både koste penge og ødelægge den positive udvikling klubben er inde i, så det er en udfordring vi skal have løst inden næste runde 10. marts, slutter Thomas Krog.

Tre bordtennisspillere udtaget til prestigefyldt Top 12

 

BREAKING: Når de bedste unge bordtennisspillere i januar til det prestigefyldte Top 12 skal dyste om, hvem der er Danmarks bedste, er BI bordtennis allerede sikre på at have deltagere med i tre af de seks rækker.

Den hårde træningsindsats og de deraf følgende resultater betyder nemlig, at Anna Ansø, Jacob Laursen og Bjarke Krog i hver deres række er blandt Danmarks 8 bedste, der er forhåndsudtaget til Top 12. Anna Ansø er udtaget i Pigerækken, Jacob Laursen i Yngre Drenge og Bjarke Krog i Juniorrækken. De sidste kampe inden udtagelsen var som vanligt nervepirrende. For blot en måned siden lå begge drenge lige uden for top otte, som bliver forhåndsudtaget. En fantastisk indsats betyder, at Jacob nu er rykket op som nummer 3 i Danmark blandt Yngre Drenge, mens Bjarke i øjeblikket indtager 6. plads blandt juniorerne.

Både Anna og Bjarke kan spille i den samme række igen til næste år.

”Det er helt vildt. For få år siden var det helt utænkeligt, at BI bordtennis skulle have hele 3 ungdomsspillere med blandt den absolutte Elite i Danmark. Nu har vi tre som er forhåndsudtaget. Det viser med al ønskelig tydelighed, at selv om BI bordtennis er en lille klub, har vi et setup, hvor det er muligt at udvikle sig til elitespiller. Og vi har flere spillere, som de kommende år har mulighed for at opleve Top 12.”, siger formanden for BI bordtennis Thomas Krog og fortsætter.

"Det koster selvfølgelig at sende tre spillere plus trænere en weekend til Brøndby, men vi knokler med glæde videre for at finde de penge, der skal til. De her resultater sætter ikke alene BI bordtennis på landkortet, det er positiv reklame for hele Brønderslev Kommune. Samtidig håber vi, at det kan få flere børn og unge til at starter med bordtennis. Vi har plads til flere i træningslokalerne af både elitespillere og motionister, slutter Thomas Krog.

På billedet ses Anna Ansø.

Jyske mestre - Junior 3

 

Jyske mestre trods nederlag

Nederlag på 1-6 mod og 0-10 mod Vejle. Alligevel kunne BIs hårdt kæmpende bordtennnis-drenge i Junior 3 slutte dagen med pokal og medaljer som jyske mestrer. Årsagen er, at drengene var kommet i en pulje med flere hold, der egentlig spiller i Junior 2, så nederlagene betød mindre. BI-spillerne har tidligere besejret de øvrige Junior 3 hold i rækken og blev dermed fortjente jyske mestrer.

Martinus Michelsen stod for BI’ernes eneste sejr, men en del af de andre kampe var tætte afgørelser i fem sæt. Det viser også, at BI-drengene snart er klar til at rykke en klasse op og spille med om mesterskabet i Junior 2. i det hele taget skal drengene have ros for at gå til opgaven med humør og fight, selv om modstanderne på papiret virkede uovervindelige. Det hårde kampe lærer helt sikkert spillerne en masse, de kan bruge i resten af sæsonen.

På billedet ses fra venstre Malthe Emil Kjær Nielsen, Martinus Michelsen, Johannes Kusk Birk og Nicholas Nørgård Webster

Hele fem unge BI'ere til Top 12

 

Hele fem unge BI'ere til Top 12

BI bordtennis har de seneste år markeret sig mere og mere som en af Danmarks førende klubber, når det handler om at frembringe stærke ungdomsspillere. Dette års Top 12 kan kaldes en foreløbig kulmination. Hele fem unge BI’ere havde kvalificeret sig til stævnet, hvor Danmarks absolutte bedste unge bordtennisspillere mødtes.

"Ingen af BI’erne kom på podiet. Det må være et fremtidigt mål. Men at have fem spillere med blandt den absolutte elite i fire forskellige rækker, viser, at vi i Brønderslev har et bordtennismiljø, der giver muligheder for at udvikle sit talent. Det er vi selvfølgelig stolte af", siger Thomas Krog, formand for BI bordtennis.

Bedste BI’er i weekenden blev Anna Ansø, der kæmpede sig til en 5. plads i det skrappe selskab. Jacob Laursen blev nummer 7. De tre øvrige deltagere Amalie Nørgaard, Agnete Kranker og Bjarke Krog har det til fælles, at de kan spille i samme række igen til næste år.

"Vi har andre spillere, end de fem, som står på spring til at kvalificere sig til næste år. Det er kun indsatsen i træningslokalet, der sætter begrænsningen. Vi er stolte af at have så mange dygtige spillere, men det kræver også nogle omkostninger. For at give spillerne de optimale vilkår havde vi i weekenden hele tre dygtige trænere med til Brøndby, hvor de overnattede fra fredag til søndag. Jan Philipsen, Per Christensen og Frederik Lund Kjeldsen yder både til hverdag og i weekender som denne et enestående stykke engageret arbejde med vores unge spillere.

I bestyrelsen arbejder vi benhårdt på at skaffe økonomi, der gør det muligt at fortsætte med de fantastiske rammer vi har i denne sæson. Men først og fremmest glæder vi os over den øjeblikkelige succes og, at Brønderslev for alvor igen er kommet på bordtennisspillernes Danmarkskort", slutter Thomas Krog.

Nyt fra DBTU

21. April 2019

  • Lutter danske sejre

    - på førstedagen af det individuelle VM, der afholdes i Budapest fra 21.- 28. april. Få overblik over den danske deltagelse.

  • VM individuelt i Budapest

    - starter søndag den 21. april og spilles frem til og med søndag den 28. april.

  • Jonathan Groth viste god form

    - ved onsdagens VM-opvarmningsturnering "Ready for Budapest" i FrederiksborgCentret i Hillerød.